Onder de Kelders: hoe meer je deelt, hoe meer je hebt!

Je bent er vast en zeker al eens langsgefietst, langsgelopen of langsgereden: restaurant Onder de Kelders! Het kenmerkende terras aan het water zorgt voor heel wat bekijks. Hier kun je namelijk heerlijk dineren aan het water.

Onder de Kelders is een historische en gezellige locatie waar je in authentieke kelders of op een grote steiger in de grachten van Leeuwarden kunt genieten van een shared diner, shared lunch of een borrel. Dat betekent dat jij en degene met wie je uit eten bent allebei twee vis-, vlees- of vegetarische gerechten kiest van de menukaart.

De keuzes worden op een goedgevulde borrelplank geserveerd, waarna je samen gezellig je keuze kan delen. Kan je niet kiezen? Laat je dan verrassen door de chef!

Arrangementen en live entertainment

Het idee van een shared lunch of diner is natuurlijk ideaal voor grote groepen. Die zijn meer dan welkom bij Onder de Kelders! Voor bijvoorbeeld personeelsuitjes of trouwfeestjes zijn er arrangementen voor een shared lunch of shared diner.

Daarnaast biedt Onder de Kelders ook een Bubblicious-arrangement met brood met dips, nacho’s, prosecco en een borrelplank met koude hapjes. Alle arrangementen zijn ook te boeken in combinatie met een sloep of praam van Bootverhuur Bonkevaart!

Kom jij langs voor een heerlijke shared lunch of shared dining? Vanaf het najaar wordt er bij Onder de Kelders ook ingezet op live entertainment. Hou voor de toekomstplannen zeker de Facebookpagina of het Instagramaccount van Onder de Kelders in de gaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.