Nieuwe bordjes voor The Miniature People Leeuwarden Project

Op verschillende locaties in de binnenstad zijn kleine modelbouwfiguurtjes terug te vinden. Heb jij je altijd al afgevraagd wat deze figuurtje hier doen? Nou, ze zijn onderdeel van The Miniature People Leeuwarden Project van Michel Tilma.

Aan de figuurtjes is zelfs een Google Maps route gekoppeld en een aantal locaties zijn onderdeel van de stadswandelingen van A Guide to Leeuwarden, waardoor normaal gesproken vele mensen het project komen bekijken.

Om er voor te zorgen dat mensen de locaties herkennen, heeft Michel overal een sticker aangebracht, waarop de adressen van zijn Instagram– en Facebookpagina staan. Nu is het idee om de stickers te gaan vervangen door bordjes van kunststof of messing, zodat het een nettere uitstraling krijgt en duidelijker een geheel vormt.

Voordat het idee doorgezet wordt, is Michel eerst benieuwd naar hoe de eigenaren en/of bewoners van de panden, waar de miniaturen staan, erover denken. Hij komt dan ook graag in contact met hen. Dit kan via info@micheltilmafotografie.nl, maar als je bekend bent met het project en het volgt via Facebook of Instagram, dan kun je ook daar een berichtje sturen.

Meer informatie over het project vind je hier.

1 Reactie to “Nieuwe bordjes voor The Miniature People Leeuwarden Project”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *