Heb jij tips & ideeën voor het Wonen&Lifestyle magazine?

tres jolie lifestyle leeuwarden

Heb jij leuke tips & ideeën voor het nieuwe Wonen&Lifestyle magazine?

We zijn druk bezig met het nieuwe Wonen&Lifestyle magazine. Daarin hebben we weer de leukste verhalen uit Leeuwarden op het gebied van wonen, lifestyle en mode. Een groot deel van de artikelen zijn al in de maak, maar misschien heb jij nog tips en suggesties voor het magazine!

In het Wonen&Lifestyle magazine laten we mensen aan het woord die iets bijzonders doen en iets leuks te vertellen hebben op het gebied van wonen, lifestyle en mode, en dat in de breedste zin des woords. Misschien ken jij wel iemand die we zijn of haar verhaal kunnen laten vertellen aan heel Leeuwarden. Dus ken je een bijzondere meubelmaker of -ontwerper? Heb je een voedingsgoeroe in je familie of vriendengroep? Ben je een autofanaat? Of ken je een modefreak of fanatieke sporter? Laat het ons dan weten! We komen graag met diegene in contact. Ook als je leuke redactie ideeën hebt, horen we het graag.

Het insturen van ideeën en suggesties kan naar info@welkominleeuwarden.nl of laat een bericht achter op onze Facebookpagina.

De foto hierboven komt uit de afgelopen editie en staat bij het verhaal van Tres Jolie. Lees hier het laatste Wonen&Lifestyle magazine online.

wonen lifestyle magazine leeuwarden 2018

1 Reactie to “Heb jij tips & ideeën voor het Wonen&Lifestyle magazine?”

  1. Miaschien eens lifstyle combineren met faitrade en eerlijke handel. Kom eens inrichten met spullen uit de wereld winkel. Jullie mogen mijn huis wel gebruiken voor de fotosessie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *