Nieuw in Leeuwarden: brasserie Patina!

Sinds kort in onze stad hebben wij een toffe subtropische verrassing, midden in appartementencomplex Mipatio in Nijlân: brasserie Patina! Een huiselijke plek waar je in een ongedwongen sfeer heerlijk uitgebreid kunt borrelen en dineren.

De locatie is prachtig vormgegeven en je waant je hier in een Ibiza-achtige loungebar! Dat komt door de van natuurlijke materialen handgemaakte bar en de lampenkappen van zeegras. En de vrolijke stekjes van subtropische planten maken het helemaal af!

Internationale keuken

Ook het uitzicht dat je hebt, helpt mee aan het wauw-gevoel! Vanuit de brasserie kijk je namelijk uit op de overdekte en geklimatiseerde binnentuin van Mipatio. In deze met glas overdekte, groene oase is het elke dag lekker warm én droog.

De stijl van de keuken is internationaal, met een twist naar de klassieke Franse keuken en invloeden uit Azië. De brasserie werkt met een wisselend maandmenu waar vis-, vlees- en vegetarische gerechten op te vinden zijn. Daarnaast vind je naast de menukaart ook wekelijks wisselende specials. Mocht er dus even niets op de menukaart staan waar jij trek in hebt: kom gerust eens langs om de specials te ontdekken. Er is altijd voor ieder wat wils!

2 Reacties op “Nieuw in Leeuwarden: brasserie Patina!”

  1. Dat is zeker een verrassing! Het verhaal zou helemaal compleet zijn als er een adres bij stond en misschien openingstijden of een linkje naar de website van deze nieuwe uitspatting, tenminste als die een website hebben natuurlijk.. Nijlân is nét even te groot om als een kip zonder kop rondjes te gaan fietsen in de hoop dit etablissement te ontdekken hihihi 😘

    1. Je kunt wel lekker bijdehand doen, maar een uitspatting? Uitspanning zul je bedoelen. En als je het dan toch allemaal zo goed weet, plaats dan zelf even die informatie in je reactie. Of heb je het te druk met commentaar leveren op viva forum?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *