Mooiste huis van Leeuwarden: Penthouse G4 (Bouwnr. 18) in BAKEN

Vandaag hebben we weer een prachtplekje voor je klaarstaan! We zagen op Funda een heel gaaf penthouse in appartementengebouw BAKEN, in de nieuwbouwwijk Middelsee. Dit penthouse staat er middenin, heeft een oppervlakte van maar liefst bijna 200 vierkante meter en twee slaapkamers met ieder een eigen badkamer.

Het gaat over het penthouse op de vierde verdieping van BAKEN. Het indrukwekkende gebouw heeft een licht en transparant karakter en trakteert elke bewoner op een fantastisch uitzicht. Vanuit jouw (toekomstige) penthouse kijk je namelijk uit over het grote, groene, centrale park in Wetterstêd. Wetterstêd is een stukje stad, zoals je je een waterstad zou voorstellen.

Nieuwbouwwijk vol karakteristieke elementen

Dat komt door de grote, imposante huizen aan de stadsgracht, gezellige pleintjes met kleinschalige horeca en boomrijke singels. De ontwerpers van Wetterstêd lieten zich door verschillende Friese steden inspireren. En dat levert een nieuwbouwwijk vol karakteristieke elementen op.

We kunnen nog veel meer vertellen, maar eigenlijk spreken de foto’s dit keer voor zich. Elk appartement van BAKEN beschikt standaard over een eigen overdekte privé-parkeerplaats en een handige fietsenberging. De kosten? €1.099.000,-, vrij op naam.

Bron foto’s: Funda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *