Nieuw geopend aan de Zuidersingel: Wok to Go!

Voor alle fans van Aziatisch eten is er wel héél goed nieuws: onze stad heeft sinds vrijdag een vestiging van Wok To Go! Hier kun je genieten van heerlijk Aziatisch fastfood.

Wok To Go is onderdeel van de bekende Wok To Go franchises. Hier maken ze in rap tempo een gezonde en smaakvolle maaltijd voor je! Het motto van Wok To Go is “Making people happy through food” en dat lukt ook zeker! Met allerlei verschillende wokgerechten, lekkere snacks en ook bubble tea maken ze dit meer dan waar!

Groter dan normaal

De vestiging in Leeuwarden vind je aan de Zuidersingel en is groter dan normaal. Waar je in bijvoorbeeld Amsterdam of Den Bosch snel een hapje kan eten en weer doorgaat met je dag, heeft ‘onze’ vestiging een ruim restaurantgedeelte en terras!

Dat betekent dat je lekker kunt genieten van een goede maaltijd met een mooi uitzicht. Je kunt kiezen tussen uitzicht op het station of op de binnentuin. Daarnaast vind je hier ook een bar, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Dat is dus echt genieten!

Wok To Go is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 00.00 uur. Het menu vind je op de website. En de eigenaar zoekt nog personeel! Alle informatie vind je op de Facebookpagina van Wok To Go Leeuwarden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.