De geur van versgebakken koekjes komt je tegemoet bij Peppernuts aan de nieuwestad Leeuwarden.

Peppernuts Holland heeft sinds deze week een pop-up winkel vol overheerlijke pepernoten aan de nieuwestad in Leeuwarden geopend.

En in deze gezellige, super-gastvrije en warme winkel is het echt puur genieten.

De heerlijke geur van versgebakken koekjes komt je tegemoet terwijl je lekker proeft van al die kleine knapperige koekjes. Tijdens mijn bezoekje aan deze aanwinst in Leeuwarden kon ik dan ook ab-so-luut niet kiezen uit al die heerlijke smaken. Dus ja, heb ik ze maar gewoon allemaal geproefd. 😉 Amaretto, raspberry chili, peanuts Butter crunch. Je kunt het zo gek niet bedenken. Stuk voor stuk overheerlijk.

Want wie er denkt in de winkel alleen maar de ietwat saaie ‘standaard pepernoten’ te kunnen kopen kan opgelucht ademhalen, er zijn echt heel veel verschillende smaken verkrijgbaar waaronder appeltaart tot crème brûlée… we kunnen dus gewoon tot pakjesavond variëren hoor!

En ondanks het nog zomer is, precies op het juiste moment wat ons betreft, want met dit herfstige weer is toch niets fijner dan op de bank kruipen met een warme kop thee, en een goed gevulde bak pepernoten? Maakt deze regenachtige zomer weer helemaal goed. 🌧

Oh, en ook echt he-le-maal te gek: naast pepernoten verkopen ze hier ook pepernoten-bier. Halleluja!

Welke pepernotenfans willen dit biertje absoluut eens proeven?

De winkel op de nieuwstad is 7 dagen per week open en sluit haar deuren op 6 december.

Leeuwarden wordt toch echt steeds leuker?  🤍

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *