NHL Stenden tot 1 juni gesloten, tentamens gaan door

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen die het kabinet maandag bekend heeft gemaakt, heeft NHL Stenden besloten om tot 1 juni gesloten te blijven voor zowel studenten als medewerkers.

De verlengde sluiting tot 1 juni geldt voor alle Nederlandse locaties van NHL Stenden. Dus niet alleen de locatie in Leeuwarden blijft gesloten, maar ook die in Amsterdam, Assen, Emmen, Groningen, Meppel, Terschelling en Zwolle.

Maar van een zeer vroege vakantie is zeker geen sprake. Als student hoef je zeker niet stil te zitten de komende tijd. Er is hard gewerkt om het online onderwijs op te zetten en de eerste lessen zijn deze week dan ook al vanuit huis gegeven en gevolgd. Wel verschilt het per opleiding hoe dit precies gaat.

Uiteraard wil je als student geen studievertraging oplopen. Dat komt neer op weggegooid collegegeld, waar je anders hele leuke dingen mee kunt gaan doen. Online shoppen bijvoorbeeld, want een festivalletje pakken zit er op dit moment natuurlijk niet in. De tentamens op NHL Stenden gaan daarom zo veel mogelijk door. Online dan. Met een speciaal toetssysteem en een programma waarmee op afstand gekeken kan worden of je niet fraude pleegt, door bijvoorbeeld een extra tabblad op je laptop open te hebben. Nee, dat wordt ‘m niet.

Geen vervroegde vakantie dus, het studeren gaat gewoon door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *