Mooiste huis van Leeuwarden: Swurdkade 91

We hebben weer een prachtig pareltje voor je gevonden op Funda: Swurdkade 91! Dit enorme penthouse staat in het nieuwe stadsdeel Middelsee en kijkt uit over de haven van Middelsee, het Van Harinxmakanaal en de Friese omgeving. De kosten? € 1.295.000. Maar daar krijg je wel een droom voor terug.

Via een inpandige parkeergarage kom je aan bij de lift. Na een druk op de knop van de achtste verdieping, de bovenste verdieping van het luxe complex ‘Huis aan de Haven’, kom je aan in jouw penthouse waar ‘rust, comfort en luxe op perfecte wijze samensmelten…’

Prachtig uitzicht

Het penthouse is 233 vierkante meter, dus je hebt alle ruimte. Er is een buitenruimte van 45 vierkante meter, drie badkamers, een enorm prachtig uitzicht en een mogelijke grote vouwpui richting de havenzijde.

Weet wel: de tekeningen die je nu ziet, zijn ontworpen door ontwerpbureau DUIN INTERIOR. Hoe de woning er van binnen precies uitziet is aan jou.

Er is in dit geval gekozen voor een kosmopolitische en exclusieve uitstraling, maar de designer is uiteraard bereid om naar jouw/jullie wensen en woondromen te luisteren. Dan ontwerpt hij een interieur voor jou.

Foto’s: Funda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *