Mooiste huis van Leeuwarden: Avondsterweg 7 (en/of) 9

Terug van weggeweest: het mooiste huis van Leeuwarden! En we hebben een prachtplek voor je gevonden. Tussen natuur en industrieterrein, aan staande mastroute met diverse vaarroutes, vind je Avondsterweg 7 en 9. Deze wow-factor kun je zowel in zijn geheel als in delen kopen.

En wat houdt die wow-factor dan precies in? Dat gaan we je eens uitleggen! Het geheel bestaat uit Avondsterweg 9, Avondsterweg 7, een loods, een drijvende woning, waterwerken en toebehoren. Maar, we beginnen bij het begin: Avondsterweg 9.

Avondsterweg 7 & Avondsterweg 9

Avondsterweg 9 is een royale, sfeervolle en vrijstaande woning uit 1992. De tuin vind je op het zuidwesten. Leuk om te weten: de living heeft een openhaard en schuifpui en op de begane grond vind je onder andere een woonkeuken en grote bijkeuken. Op de eerste verdieping vind je vier slaapkamers en een badkamer.

De tweede verdieping beschikt over een ruime bergzolder met stahoogte. En extra mooi: aan het doodlopende gedeelte van de Avondsterweg vind je een loopbrug over het Wâldmansdjip naar de Froskepôlle.

Dan heb je Avondsterweg 7. Dat is een vrijstaande opstal met zijvleugels en een bovenwoning. Op de eerste verdieping vind je onder andere een lange bar met sfeerverlichting en toegang tot de zijvleugels. In de tweede zijvleugel vind je op dit moment het havenkantoor met balie, werkruimte en buitendeur. De eerste verdieping geeft je een uitzicht over het water met de jachthaven, een badkamer met ligbad en toilet, een bergruimte, een keuken en een open bergruimte.

De loods en drijvende woning

Bij de Avondsterwegen houdt het niet op. Op het terrein vind je een grote loods van 84 vierkante meter en een drijvende woning van ongeveer 12m x 6m. Ook de waterwerken liggen nog op het terrein. Er zijn vijf steigers, voorzien van water en elektra. Dat zijn 133 ligplaatsen, geschikt voor vaartuigen met een lengte tot twintig meter en een diepgang van 1.55m.

Vraagprijs voor deze wow-factor?  1.850.000, kosten koper. Maar daar krijg je wel veel pracht voor terug. Foto’s: Funda.

1 Reactie to “Mooiste huis van Leeuwarden: Avondsterweg 7 (en/of) 9”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *