Monkey Town is weer open! Laat het gegier en gebrul maar komen!

Klimmen, klauteren, vallen en een hoop gieren: Monkey Town opent op 20 november haar deuren weer! Dit is gelukkig weer mogelijk na het besluit van de overheid op 17 november. Het is weer tijd voor een hoop gek gedoe!

Twee weken geen indoor speelparadijs. Wat een lange tijd moet dat voor de kinderen zijn geweest. Maar het wachten is voorbij: Monkey Town mag de deuren weer openzetten. Natuurlijk worden de coronamaatregelen goed toegepast, waardoor kinderen veilig kunnen spelen.

Laat je kind of kinderen weer even helemaal losgaan in de grote speeltoestellen, ballenbakken en glijbanen. Uren vol plezier en avontuur! Monkey Town zit met smart te wachten om te zien dat de kinderen de tijd van hun leven hebben.

Wil je ook een plekje voor je kind? Dat kan! Dit doe je door te reserveren via de website. De openingstijden van maandag tot en met vrijdag zijn van 09.30 tot 13.00 uur en 13.45 tot 17.15 uur. Zaterdag en zondag is Monkey Town geopend van 10.00 tot 13.15 uur en tussen 14.00 en 17.30 uur. De openingstijden kunnen afwijken, houd hiervoor de Facebookpagina van Monkey Town goed in de gaten.

Laat de kleine wildebrassen maar weer losgaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *