MEGA korting festival op Leeuwarden-eet.nl!

Leeuwarden-Eet is onderdeel van Nederland-Eet. Ze zijn namelijk niet alleen actief in Leeuwarden, maar ook in Deventer, Haarlem, Harderwijk, Kampen, Lelystad, Meppel en Zwolle. Leeuwarden-Eet vraagt slechts acht procent commissie, in tegenstelling tot het beroemdere Thuisbezorgd, dat dertien procent commissie vraagt. Dit is natuurlijk veel gunstiger voor de ondernemers! Leeuwarden-Eet staat dan ook voor eerlijk, lekker en lokaal.

Laten we de horeca nog een flinke duw in de rug geven voor zij de deuren weer mogen openen. Want, samen staan we sterk! 

Om te zien welke restaurants meedoen en een DIKKE korting weggeven, kun je kijken op Leeuwarden-Eet.nl of volg Leeuwarden-Eet op Facebook en Instagram.

Nieuwe app 

Bij een groeiend innovatief bedrijf hoort een passende en gebruiksvriendelijke app. Hier is Ibrahim samen met zijn team maanden mee bezig geweest. In de nieuwe app krijgen restaurants de kans om veel informatie uit te lichten en de gerechten beter te presenteren met gebruik van mooie foto’s. “We vinden het belangrijk om de restaurants goed te presenteren in de app, we hebben het gevoel dat de doelgroep interesse heeft in waar het eten vandaan komt. We willen de app persoonlijker maken en de restaurants de kans geven om zich zo uitgebreid mogelijk te presenteren.” 

Als eindgebruiker kun je in de nieuwe app een account aanmaken waarbij er verschillende nieuwe snufjes mogelijk zijn. De app is overzichtelijk en maakt het door alle informatie die het bevat, makkelijker om een goede en bewuste keuze te kunnen maken. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van verschillende filters zoals onder anderen: “low budget eten” of “nieuwe restaurants”. Daarnaast houdt de app je bestellingen bij en worden jouw favoriete restaurants uitgelicht. Op deze manier kun je ontdekken welk aanbod er is en waar jij je goed bij voelt.

Ben jij ook enthousiast geworden over de app? Download hem nu en gebruik de code: ONLY-APP voor €5,- korting op je eerste bestelling via de nieuwe app.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *