Meer dan 10 jaar Zuivelhoeve: Anton en Willie kijken terug

Anton en Willie willen iets nieuws gaan doen en stoppen daarom bij de Zuivelhoeve in Leeuwarden. Jammer, want zij zorgen samen met vele andere ondernemers dat de Kleine Kerkstraat de lekkerste straat van Leeuwarden is. Al jaren smikkelen we van al het lekkers wat er in de straat te vinden is. 

Gelukkig verandert er niets aan het aanbod in de straat. Hoewel de geliefde eigenaren iets anders gaan doen, blijft de Zuivelhoeve bestaan. De winkel inclusief personeel wordt overgenomen door Roelof Dijkstra. 

Willie verduidelijkt waarom ze de winkel verkopen: ’We willen nog één keer iets anders doen en dit is het moment! Je moet stoppen als je het nog ontzettend naar je zin hebt. En dat doen we.’ In een vorig artikel schreven we over Tiny Houses, maar de plannen zijn nog niet zeker. ‘Eerst op vakantie en dan gaan we beslissen wat we hierna gaan doen.’

Herinneringen

Natuurlijk willen we ook graag weten waar ze op terug gaan kijken als ze straks de sleutel overdragen. Willie antwoordt hierop: ‘De warmte van ons team en het contact met de klanten. Die mensen gaan we missen. We hebben in ruim tien jaar zulke gave contacten met klanten gehad. We hebben mooie en verdrietige dingen meegemaakt.’ Dat het personeel voor Anton en Willie belangrijk is blijkt wel: ‘We sluiten af met een reünie van alle medewerkers die bij ons hebben gewerkt, superleuk!’

Één ding is zeker: achter de geraniums zitten wordt het zeker niet voor het gezellige ondernemerspaar. We willen Anton en Willie heel veel succes wensen met hun nieuwe plannen. We hebben van jullie genoten en genieten gelukkig nog steeds van jullie lekkere hapjes. 

2 Reacties op “Meer dan 10 jaar Zuivelhoeve: Anton en Willie kijken terug”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *