McDonald’s komt met geurkaarsen

Geurkaarsen en McDonald’s, het klinkt als een rare combinatie en dat is het ook. Totdat je erachter komt dat de kaarsen de geur hebben van verschillende ingrediënten van de Quarter Pounder, dan valt het kwartje.

Op de souvenirwebsite van McDonald’s, Golden Arches Unlimited, zijn de kaarsen te vinden. In totaal zijn er zes kaarsen die elk naar een ander ingrediënt van de burger ruiken. Zo ruikt er één naar brood, ketchup, augurk, ui, kaas en één naar gehakt. 

De fastfoodketen lanceert deze kaarsen om te vieren dat de Quarter Pounder vijftig jaar oud is. Om dat goed te vieren zijn er naast de kaarsen ook handschoenen, kalenders, shirts, badges, stickers en een ketting verkrijgbaar.

De merchandise van de McDonald’s doen het goed, de komst van de kaarsen was nog maar een paar dagen bekend en het bericht verscheen gelijk overal op het nieuws. Er was nog veel onduidelijkheid of het echt zou zijn. De McDonald’s staat namelijk wel bekend om haar goede 1 aprilgrappen. Maar nu is alles echt te koop en de kaarsen zijn zelfs al uitverkocht! Of er een nieuwe lading komt, is nog onduidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *