Boys ’n Toys: Mannengadgets

Vette gadgets, leuke speeltjes en handige apparaatjes. We kunnen niet meer zonder en ze maken ons leven een stuk aangenamer. De gadgets op deze pagina’s grijpen terug op nostalgie of zijn de ‘next big thing’ voor de tech- en milieufreaks. 

E-Mountainbike (E-MTB)
www.fietswinkel.nl € 1.799,00 – € 4.700,00
Ben je sportief en hou je van avontuur? Dan is mountainbiken – bijvoorbeeld in Appelscha – superleuk. Met een elektrische mountainbike ga je een stapje verder en cross je nog harder over welk terrein dan ook. Bovendien is zo’n fiets uitermate geschikt voor mensen die een extra steuntje in de rug nodig hebben. Kijk eens bij fietsenwinkel.nl voor een ruime keuze in mannen en vrouwen E-MTB’s. 

Playstation Classic
www.gamemania.nl €109,98
Nieuwe games zijn te gek, maar soms willen we terug naar de tijd van de klassiekers van toen. Games als Final Fantasy VII, Jumping Flash!, R4 Ridge Racer Type 4, Tekken 3 en Wild Arms zijn weer te spelen op de Playstation Classic. Het is een miniatuurversie van het origineel en heeft 20 voor geïnstalleerde spellen. De console is vanaf december verkrijgbaar en in de loop van de tijd volgen nog eens 15 games.

Nintendo Classic NES & SNES
www.gamemania.nl € 69,96 (NES Mini) – € 89,98 (SNES Mini)
In dezelfde trant kwam Nintendo al met de mini NES en SNES consoles. Beide grijpen terug naar een klassieke Nintendo-console. De originele NES komt in 1983 op de markt en is stap revolutionair in mogelijkheden en in graphics. De mini NES heeft dertig klassieke spellen als Donkey Kong, Super Mario Bros, Kirby’s Adventure en Metroid aan boord. De mini SNES, gebaseerd op de console uit 1991, heeft onder andere Super Mario Kart, The Legend of Zelda: A Link to the Past en Final Fantasy VI aan boord.

Pavlok Shock Clock Alarm
www.pavlok.com v.a. € 129,00
Sommige mensen hebben nu eenmaal moeite met opstaan, of hebben elke dag ruzie met hun wekker, of zijn gewoon lui… De Pavlok Shock Clock helpt deze mensen op weg! Het begint met normale wekker met een alarmgeluid. Snooze en je wordt tien minuten later verrast met een trillende armband. Sta je dan nog niet op? Dan krijg je een schok voor je donder. Dat zal je leren zo vaak te snoozen! 

DJI Osmo Mobile 2
www.coolblue.nl € 137,95
Ik ga op reis en neem mee… Een superstabiele selfiestick. Filmen en foto’s maken met een selfiestick levert wel eens schokkende beelden op. Met de selfiestick van DJI creëer je filmisch scherpe beelden: te gek voor landschapsfilmpjes en actiefoto’s. Bovendien kun je de stand van de camera bepalen met de knoppen op het handvat. 

LG HU80KG 4K projector:
www.visunext.nl € 2.499,00
Wil je de blits maken bij je volgende filmavondje met je vrienden, dan moet je de 4K projector van LG in huis hebben. En een groot scherm of grote witte wand natuurlijk. De projector kan alles wat een hedendaagse smart-tv kan, en meer. Het design is ideaal; de projector staat rechtop, je hoeft er niet apart een tafeltje voor te kopen. Bovendien is hij ook aan het plafond te hangen. De ingebouwde speakers zijn al prima, maar met een goede soundbar is het plaatje compleet. 

Razer’s Project Linda
www.razer.com/projectlinda N.n.b.
Hoe vet is dit? PC-fabrikant Razer presenteerde eerder dit jaar Project Linda: een 13 inch laptop, aangedreven door de Razer Phone. De smartphone dient als tweede scherm of als touchpad en integreert volledig met de laptop. De ‘Phone’ levert de denkkracht en het besturingssysteem; de laptop een extra accu, een groot scherm, extra 200GB geheugen en USB-aansluitingen. Een erg handige laptop/smartphone-combinatie die hopelijk snel op de markt komt. 

Etergo AppScooter
www.etergo.com € 3.399,00 – € 5.246,00
De AppScooter is om twee redenen in het leven geroepen. Als eerst om de uitstoot van CO2 te verlagen en ten tweede om het aantal verkeersongelukken door het gebruik van smartphones terug te dringen. Het bijzondere aan deze elektrische scooter is het ingebouwde Androidsysteem dat er voor zorgt dat je altijd twee handen aan het stuur hebt; of je nu een ander nummer wilt streamen, wilt navigeren of gewoon gas wilt geven. 

Panasonic Movable Fridge
www.panasonic.com N.n.b.
Je kent de reclame van Heineken met de ‘walking fridge’ nog wel toch? Die wandelende koelkast is eindelijk realiteit geworden: Panasonic heeft een prototype gemaakt met de naam Movable Fridge. Op (stem)commando komt ‘ie naar je toe met je koude biertjes. Al wandelt hij niet; op kleine wieltjes navigeert hij door je huis. Hij is nog niet in productie, maar dat zal vast niet meer duren. Wij kijken al uit naar het naspelen van de Heineken-reclame. 

Tekst: Johan Weitenberg
Foto’s: Stock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *