Maan keert terug naar Leeuwarden

maan clubtour leeuwarden

Maan keert terug naar Leeuwarden, en wel naar Neushoorn. De 22 jaar jonge zangeres heeft zich door de jaren heen sterk ontwikkeld zingt tegenwoordig in het Nederlands. In 2016 werd ze in één klap populair door het winnen van The Voice of Holland. Vandaag de dag is ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse popscene.

Dat Maan alles kan, heeft ze ruimschoots bewezen. Zo was ze tijden Bevrijdingsdag nog ambassadeur van de Vrijheid, samen met Kraantje Pappie en DJ Sam Feldt. Ze vloog door heel Nederland en trad op verschillende Bevrijdingsfestivals op. Helaas niet in Leeuwarden, maar dat maakt ze goed tijdens haar clubtour in 2020. Zaterdag 29 februari strijkt ze neer in Neushoorn.

Het verhaal van Maan de Steenwinkel begint na het afronden van het gymnasium. Ze besluit een tussenjaar te nemen en doet auditie voor The Voice of Holland. Voor ze het weet, zit ze in een sneltrein en wint ze de finale in 2016. Sindsdien brengt ze meerdere singles en EP’s uit. AM en PM zijn nog in het Engels, maar vanaf single ‘Blijf Bij Mij’, die ze samen met Ronnie Flex opneemt, zingt ze in het Nederlands. Ondanks de wisseling in taal, blijven haar nummers onmiskenbaar Maan. Met haar prachtige, dromerige stem zingt ze over hiphopbeats en sounds. Na haar eerste eigen clubtour en het succesvolle optreden op Pinkpop, keert maan terug naar de clubs van Nederland. Op zaterdag 29 februari komt ze naar Neushoorn.

Kaartverkoop start vrijdag 10 mei om 10:00 uur. Meer info & tickets vind je hier.

Foto: Maan op Pinkpop door Ben Houdijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *