Ga jij de seriefinale van Game of Thrones in de bioscoop zien?

bioscoop tivoli game of thrones

Vet! De seriefinale van Game of Thrones is in de Leeuwarder bioscoop te zien. Moet je natuurlijk wel tickets bemachtigen.

Na acht jaar komt er een einde aan de immens populaire dramaserie. Toen de tickets voor de vertoning van 20 mei in bioscoop Tivoli vanmorgen in de verkoop gingen, waren ze in een mum van tijd uitverkocht. Bovendien vloog de website er direct uit, omdat in heel het land tienduizenden klanten tegelijk tickets probeerden te bestellen. Gelukkig was dit nog maar de helft van de uiteindelijke tickets, speciaal voor klanten van Ziggo. Op vrijdag 10 mei gaat de andere helft in de verkoop voor Pathé-Unlimited kaarthouders. Hoe laat dat is, krijgen de kaarthouders via mail te horen. Iedere kaarthouder kan maximaal vier tickets verkrijgen.

We hebben het nu wel over verkoop, maar de tickets zijn gewoon gratis. Pathé heeft namelijk niet de rechten van de serie en mag er daarom niets aan verdienen. Vandaar ook de samenwerking met Ziggo, zij hebben in Nederland de rechten om het via HBO uit te zenden. En in dit eenmalige geval in de bioscoop. Dus als je Pathé-Unlimited kaarthouder bent: hou je mail in de gaten!

3 Reacties op “Ga jij de seriefinale van Game of Thrones in de bioscoop zien?”

  1. Ik zou heel graag 1 of 2 kaartjes willen hebben voor mijn man..hij vindt het helemaal geweldig, ik vind er geen bal aan..dus het zou mooi zijn als hij hier samen met zijn zoon naar toen kan gaan, die het ook geweldig vind.????

  2. Hoelang duurt deze seriefinale in tijd? en als je geen kaarthouder bent maak je dan ook geen kans voor een kaart???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *