Maak kennis met de heerlijke wokmeals van WokMe!

Zit lekker in een stoel, kruip lekker op de bank… het maakt eigenlijk niet uit waar je zit: je kan vast wel ergens in je woonkamer genieten van de heerlijke wokmeals van WokMe. On the spot en bereid met dagverse ingrediënten.

Je kan je eigen creativiteit in de loop laten met ‘create your own Wok Meal’ (ook in vegetarische variant). Ga je voor licht pittig, medium pittig of juist sterk pittig?

Natuurlijk zijn er ook menu’s te bestellen, zoals het ‘Spicy menu voor 2’. Leuk om te delen met iemand! Of voor jezelf, als je een erg grote eter bent. Heb je een gezin? Bestel dan de ‘Family Deal’. Deze heeft allemaal large porties, doe maar weer lekker hoor.

Je hoeft je in ieder geval geen zorgen om het aanbod te maken. Maar als je een lastige kiezer bent, kan je wel een beetje keuzestress ervaren gezien de vele mogelijkheden die er zijn.

Al trek gekregen? Bestel dan! Bestellen kan via de website van WokMe of via Thuisbezorgd.nl. Gerechten laten bezorgen kan iedere dag van de week, van 12.15 tot en met 21.55 uur. Afhalen kan ook iedere dag, van 11.30 tot 21.55 uur.

Alvast eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *