Leeuwarden Open Air: Het meest vette festival van de zomer!

Of je altijd naar de randstad moet voor een lekker muziekfeest? Nee hoor! Op vrijdag 19 juli en zaterdag 20 juli hoef jij de auto of trein niet in te stappen. Die twee dagen staat onze stad namelijk volledig in het teken van Leeuwarden Open Air!

Leeuwarden Open Air is een muziekfeest aan de voet van de Oldehove. Het is een muziekfeest voor jong, maar ook voor iets minder jong! Je geniet van het beste aanbod artiesten van Nederlandse bodem, de fijnste wijntjes, de lekkerste biertjes, de mooiste gerechten en een geweldig vip skydeck!

Line-up

Op dat vip skydeck komen we zo terug, maar je wilt natuurlijk weten welke artiesten naar onze mooie stad toekomen. Op vrijdag 19 juli zijn dat Frans Duijts, Jannes, Ammar, Peter Beense, Wesley Bronkhorst, Robert Paters, Henk Dissel, Senna, Jeffrey Heesen & Brace en Jan Biggel. Kan niet beter? Op zaterdag is het net zo’n lekker dagje als de vrijdag! Dan geniet je namelijk van Snelle & De Lieve Jongens Band, Emma Heesters, Ruth Jacott, Samantha Steenwijk, Freddy Moreira, Yves Berendse en Raoul Nooijen.

Extra luxe genieten

Extra luxe genieten van Leeuwarden Open Air? Dat kan met een Skydeck-ticket of een VIP-ticket. Je krijgt allerlei heerlijke extraatjes. Afhankelijk van je keuze geniet je van rondes met borrelhapjes, gratis lockers, luxe toiletten en andere luxe extraatjes!

Leeuwarden Open Air is vrijdag van 16.00 uur tot 24.00 uur. Zaterdag is Leeuwarden Open Air van 14.00 uur tot 24.00 uur. Wil jij bij het feest aanwezig zijn? Bestel je kaartjes dan snel! Voor beide dagen zijn de early bird tickets op het moment van schrijven al voor zo’n 75% uitverkocht. Dat betekent dat je straks dus extra betaalt! Kaarten bestellen doe je via www.leeuwardenopenair.nl. Wees er snel bij, want de kaartjes gaan hard! En uitverkocht is natuurlijk helemaal uitverkocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *