Leeuwarden-Fryslân 2028 organiseert culturele ‘digitale huiskamer’

Fotograaf: Albert Ypma

Een avondje uit zit er voorlopig niet meer in. Alle concerten, theatervoorstellingen, dansoptredens, zeg maar gewoon alle evenementen zijn afgelast. Jammer, maar vanwege het coronavirus erg logisch. Nu komt Leeuwarden-Fryslân met een goede alternatief om toch te kunnen genieten van culturele activiteiten, maar dan net even anders.

LF2028 creëert een podium op haar Facebookpagina die jij vanuit je eigen huiskamer kunt volgen. Met andere woorden: er wordt een digitale huiskamer georganiseerd.

Morgen is het tijd voor de eerste optredens. In de middag gaat Nyk de Vries, de Dichter fan Fryslân, een gedicht voordragen en in de avond is het tijd voor Emiel van De Hûnekop, die als dj voor een muzikale avond gaat zorgen door verschillende liedjes te draaien.

Voor deze zaterdag is er al een programma samengesteld, maar denk jij nou, dit wil ik ook? Ben jij een maker, band, dichter, muzikant, acteur of DJ? Houd je ervan om op het podium te staan? Als dit drie keer een ‘ja’ is, stuur dan (video)materiaal van jouw talent naar content@lf2028.eu. Medewerkers van LF2028 beoordelen vervolgens of het materiaal geschikt is voor het podium.

‘Zo maken we er samen van moois van’, luidt de afsluitende zin van Leeuwarden-Fryslân 2028. En zo is het maar net.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *