Laat je messen slijpen bij TDC

Denk jij dat je messen aan vervanging toe zijn omdat ze niet meer goed snijden? De kans is groot dat ze stomp geworden zijn, maar in plaats van weggooien kun je ze ook laten slijpen. Dit kan binnenkort bij TDC! Laat je messen slijpen en ze worden weer super scherp.

Vanaf februari kun je elke laatste vrijdag van de maand je messen laten slijpen bij TDC. Uiterlijk de donderdag ervoor lever je je messen in en zaterdag kun je ze alweer ophalen. Een super snelle service, waardoor je je geliefde messen niet lang hoeft te missen.

De messen worden geslepen door de Hollandse Slijpservice Noord Oost. Deze slijpservice heeft al ervaring met het slijpen van messen sinds 1795. Ze maken gebruik van een speciale slijptechniek die jouw messen scherper maken dan ooit tevoren. Daarnaast blijven de messen ook nog eens langer scherp!

De eerstkomende datum waarop je je messen kunt laten slijpen is 28 februari, dus lever je messen uiterlijk de 27ste in! Blijf op de hoogte via https://www.facebook.com/events/2621025011299251/. Bijna vergeten, maar binnenkort is er ook nog eens hele gave tijdelijke actie. 3 halen 2 betalen! Met andere woorden, het goedkoopste mes wordt gratis voor jou geslepen!

Van Europese messen tot Japanse messen en zelfs messen voor grasmaaiers en kappersscharen, alles is mogelijk! Ook voor de horeca is de messenslijpservice van TDC ideaal. Dus ben jij op zoek naar een messenslijper? Dan ben je bij TDC op het juiste adres.

1 Reactie to “Laat je messen slijpen bij TDC”

  1. GEACHTE HEER MEVR VERKOOPT U OOK KAPPERS SCHAREN EN SLIJPT U OOK KAPPERSCHren, kunt u ook scheerkoppen slijpen van hondentodeuse. merk favorite 11?hopelijk kunt u mij van dienst zijn v,rg j v wingerden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *