Laat je inspireren bij keukenpunt!

overleg aan de tafel

Een nieuwe keuken is altijd een zoektocht en dan is het fijn dat de vakman je aan de hand neemt en daarbij helpt. Tjeerd Bleijinga en zijn team van Keukenpunt zijn de vakmensen die jouw keukenwensen in vervulling laten gaan, wat je budget ook is. Zoals ze het zelf zeggen: ‘We bouwen de keuken om de persoon heen.’ Van moodboard tot plaatsing en alles daar tussenin: Keukenpunt regelt het samen met jou.

Maak je eigen moodboard
Een keuken koop je niet vanaf een plaatje, geen huis is namelijk hetzelfde. Vanaf een brochure of juist vanuit een showroom kun je wel goed inspiratie opdoen. En dat is nu precies het uitgangspunt van Keukenpunt. Loop binnen, neem de tijd en laat je inspireren door de vele verschillende keukens in de showroom. Naast de opgestelde keukens is er het Atelier waarin je een moodboard voor je keuken samenstelt. Je ziet direct hoe materialen en kleuren op elkaar aansluiten. Ga ongedwongen aan de slag en maak je over het kastje achter het stijlvolle panel niet druk, alles is immers te combineren: front A kan prima op kast B. Helemaal mooi is dat ze bij Keukenpunt op de trends vooruitlopen, waardoor je al snel de wauw-factor creëert met je hippe, nieuwe keuken. Heb je jouw look gevonden? Dan is het tijd om met een van de medewerkers om tafel te gaan. Het intekenen kan beginnen. 

Loop door de 3D tekening
Eigenaar Tjeerd en zijn collega’s Gerben en Eelco zijn de visitekaartjes van de winkel en maken met jouw visie en hun vakkennis een prachtige keuken. Alleskunner Volkert helpt hen met technisch advies en bekijkt alles vanuit het monteurs point- of-view. Samen met monteur Durk komt hij je keuken plaatsen. Maar zover zijn we nog niet. Nee, er moet eerst een mooi ontwerp worden gemaakt en dit gebeurt natuurlijk in 3D, zodat je direct de juiste indruk krijgt van hoe het eruit komt te zien. Bij het intekenen van de keuken wordt rekening gehouden met gemak en met jou als persoon. Je lengte en je oriëntatie, links- of rechtshandig, kunnen doorslaggevend zijn voor de indeling van je keuken. Eigenlijk ontwerpen ze de keuken om de persoon heen. Mochten jij en je partner nu veel in lengte verschillen dan kun je een in hoogte verstelbaar keukenblad kiezen. 

Kies je inbouwapparatuur
Keukenpunt werkt met de beste keukenfabrieken uit Duitsland. Daarme weet je dat je kwaliteit in huis haalt. Door slim in te kopen leveren ze topkwaliteit keukens tegen scherpe prijzen. Zo heeft Keukenpunt binnen ieder budget een keuken. Je maakt het jezelf helemaal gemakkelijk met inbouwapparatuur. Keukenpunt werkt met bekende en betrouwbare merken zoals Atag, Pelgrim, Bosch, Quooker, Smeg en vele anderen. Wanneer jij de looks, de indeling, de meubels en de inbouwapparatuur hebt gekozen is het tijd voor de installatie door de eigen monteurs Volkert en Durk. 

Grootschalige projecten
Naast de vele keukens die ze voor jou en je buren verzorgen, werkt Keukenpunt ook aan grootschalige opdrachten. Vastgoedondernemers kloppen met regelmaat bij Tjeerd en zijn team aan om keukens voor volledige woningblokken te leveren. In veel huurhuizen zit nu eenmaal standaard een keuken ingebouwd. Recent hebben ze de keukens voor de 125 studentenstudio’s in de Windmill Campus, voorheen daklozenopvang De Terp, verzorgd. Ze worden regelmatig voor dit soort projecten gevraagd en dat getuigt van vakmanschap. 

Tekst: Johan Weitenberg
Foto’s: Simon van der Woude

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *