Kookwinkel Van Erp: een begrip in Leeuwarden

Moeten we Kookwinkel Van Erp nog aan jullie voorstellen? Je vindt de winkel sinds jaar en dag aan de Nieuwestad. Sinds kort echter wel op nummer 43. De winkel is onlangs namelijk verhuisd naar een nieuw pand!

Maar voordat we het daar over gaan hebben, stellen we eerst eigenaar Martinus nog even aan jullie voor. Martinus kwam op zijn vijfentwintigste het idee om een eigen kookwinkel te starten. Toen de toenmalige generatie Van Erp vlak daarvoor was gestopt met de winkel, zijn beide partijen met elkaar in gesprek gegaan.

Verder ontwikkelen

En dat gesprek was succesvol: twee jaar na sluiting werd Van Erp onder leiding van Martinus opnieuw geopend! En toen onlangs het nieuwe pand aan de Nieuwestad te huur kwam te staan, twijfelde Martinus geen moment. “Het is een mooie kans om de winkel verder te ontwikkelen”, vertelt hij trots.

En bij een nieuw pand hoort natuurlijk ook een nieuw interieur. Dankzij een ontworpen interieurplan is Kookwinkel Van Erp één geheel met een eigen concept. Waar je in andere kookwinkels bijvoorbeeld veel displays en stellages met merknamen vindt, vind je dat niet zo snel terug bij Van Erp.

Uitgebreid assortiment

Het assortiment komt in deze nieuwe winkel dan ook nog mooier tot zijn recht. Daarover gesproken: naast de vertrouwde merken bij Van Erp is het aanbod onder andere uitgebreid met bakvormen en andere bakbenodigdheden.

En in de nieuwe winkel worden nu ook meer foodartikelen verkocht, zoals bijzondere pasta’s met bijbehorende sauzen, hoge kwaliteit koffiebonen en diverse natuurlijke zouten en kruiden van The MAN with the PAN.

Zelf eens langs bij Kookwinkel Van Erp? Dat kan! De winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend. Kijk voor de openingstijden op kookwinkelvanerp.nl. Ben je nog op zoek naar inspiratie? Check dan eens alle producten hieronder!

Met de Meater draadloze thermometer maak je indruk op je gasten! Hij werkt namelijk niet alleen handig door de verbinding met Bluetooth en WIFI via je smartphone waardoor je precies weet wanneer het eten klaar is, hij ziet er ook nog eens mooi uit!
Deze Solera bakvorm van Nordic Ware is een prachtige tulbandvorm met een geweldig 3D-effect op de cake. De cake is vervolgens prachtig te versieren met poedersuiker of frosting.
Deze giftset van Lampe Berger bevat een ronde geurbrander en is verpakt in een mooie geschenkverpakking tezamen met het heerlijke huisparfum Ocean Breeze (250 ml) en met de neutrale huisparfum (250 ml).
Deze geschenkset ‘Somerton’ van Cole & Mason bevat een peper- en zoutmolen. De molens hebben een bijzonder design en zijn geïnspireerd op een geslepen diamant.
De keukenmachine wordt geleverd met een rvs garde, aluminium platte klopper, deeghaak, spatel, plastic schenk- en spatdeksel en rvs kom. Met deze keukenrobot kan worden gekneed, gemengd, geroerd en geklopt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *