Koningsdagtip: Tuinfeest in de Prinsentuin!

Ooit gestart om het achttienjarig bestaan van De Koperen Tuin te vieren, nu is het een van de heerlijkste feestjes in onze mooie stad: we hebben het natuurlijk over Tuinfeest! En op Koningsdag is het festival terug in Leeuwarden.

De Koperen Tuin: het is een van de mooiste horecagelegenheden in onze stad. Midden in de Prinsentuin vierde de horecagelegenheid in 2019 haar achttiende verjaardag. Speciaal daarvoor lanceerden ze een nieuw concept: Tuinfeest, het nieuwe techno- en housefeest van Leeuwarden!

Inmiddels is Tuinfeest een eigen organisatie. En dat is meer dan oké, want dat betekent ook dat je op Koningsdag heerlijk kunt genieten in de Prinsentuin. Samen met Happy Feelings voorziet Tuinfeest je van twee podia. Je kunt dansen op heerlijke disco, house en techno. Jij komt toch ook?

Tuinfeest vindt plaats van 14.00 uur tot 23.00 uur. Naast het heerlijke dansen kan je ook even lekker bijkomen bij de food court en genieten van wat eten! Kom je ook? Via de site van Tuinfeest haal jij je tickets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *