Kom genieten van een heerlijke lunch bij The Meat Room!

Met het zomerse weer is genieten van een heerlijke lunch op het terras natuurlijk extra heerlijk. En bij The Meat Room kun je pas écht lekker genieten. Bij het onlangs geopende restaurant aan het Ruiterskwartier vind je verschillende vis-, vlees- en vegetarische gerechten.

The Meat Room is een relaxed restaurant met een verrassend concept in hartje Leeuwarden. Bij The Meat Room vind je géén poespas of gekke details, maar alleen wat écht noodzakelijk is: het beste vlees en dagverse vis van de beste kwaliteit. En hou je niet van vlees? Geen man overboord: The Meat Room serveert ook vis- en vegetarische gerechten.

Heerlijke lunchgerechten

Even terug naar de lunches: wat dacht je bijvoorbeeld van het gerecht dat je op de foto hierboven ziet? Dat is een vers broodje tonijntartaar met zoetzure rode ui, avocado-mangosalsa en wasabicrème. Lekker op het terras met een koud drankje!

Geen fan van tonijntartaar? Dan kun je bijvoorbeeld ook genieten van een heerlijke tomaten/paprikasoep of bietensoep. Een broodje pastrami met gel van augurk, mosterdmayonaise, rode ui en zuurkoolsalade is ook een optie.

Zin in een hamburger? Die vind je ook bij The Meat Room, zoals je op de foto hieronder kunt zien. Dit is een dry aged burger met gefermenteerde tomatensalsa, augurkenchutney, little gem, bacon jam en raclette. Je krijgt er ook huisgemaakte friet bij en een halal optie is ook mogelijk.

Vegetarische opties en salades

Er is bij The Meat Room overigens uiteraard ook een vegetarische optie: een focaccia mozzarella met buffelmozzarella, muhammara en zoetzure groenten. Meer zin in een salade? Dan is er de optie om een salade met beef, tonijn of gegrilde (seizoens)groente te bestellen.

Alles dat je bij The Meat Room eet en drinkt is zorgvuldig geselecteerd bij de beste leveranciers. Hierdoor is The Meat Room de ideale plek om met een gerust hart van een lunch te genieten, maar ook voor ‘gewoon’ een drankje’.

The Meat Room is dagelijks geopend. Voor het menu en de openingstijden verwijzen we je graag door naar de website van het vleesrestaurant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *