Famke C.: het lingerieparadijs voor écht iedereen

Midden in de Kleine Kerkstraat vind je lingerieparadijs Famke C.! Dit is een plek waar iedere vrouw zich op haar allermooist voelt en de keuze heeft uit een royaal aanbod in goedpassend en toegankelijk geprijsd ondergoed, ongeacht haar kledingmaat, leeftijd, lichaamstype, huidskleur of levensstijl. Van omvangmaat 60 tot en met cupmaat S: Famke C. is the place to be.

Eigenaresse van Famke C. is Siegrid! Ze opende haar lingerieparadijs midden in de eerste coronalockdown. En dat was best een pittig moment, geeft ze aan. “Ik ben niet het type dat gevoelig is voor stress, maar ik vond het toen wel even spannend.”

“Ik wilde het eigenlijk alleen doen, maar vlak voor de opening was de vraag eigenlijk al zo groot dat ik het niet meer in mijn eentje aankon”, vervolgt Siegrid. “Toen kwam Kim in beeld (Kim is ook degene die dit magazine opmaakt, red.) en zo zijn we samen begonnen.”

Geholpen met liefde

Al vrij snel groeide Famke C. en wisten steeds meer mensen het lingerieparadijs in de Kleine Kerkstraat te vinden. Ook het werken op afspraak heeft meegeholpen aan de groei, vertelt Siegrid. Want dat is wat er gebeurt bij Famke C.: het bedrijf werkt exclusief op afspraak.

Dat betekent dat je van tevoren een date (van zo’n drie kwartier) inplant en alleen naar de winkel komt. Daardoor ben je verzekerd van een heerlijk relaxte shopervaring. En daar zit natuurlijk ook het juiste advies bij inbegrepen. De dames in de winkel, de boezemgoeroes, weten precies wat jij nodig hebt en helpen jou met liefde.

Werken op afspraak

Het werken op afspraak werkt erg prettig voor zowel het personeel als voor klanten. Zo weten de boezemgoeroes bijvoorbeeld precies wanneer zij kunnen gaan lunchen en krijg jij alle aandacht en liefde die jij nodig hebt.

“Een ander kiest er misschien voor om de deuren open te doen en op een dag meer omzet te draaien, maar ik denk dat dit voor ons het allerbeste werkt”, vertelt Siegrid enthousiast.

Wanneer je dan een ‘date’ hebt gemaakt met Famke C., wordt er heel gericht gewerkt. “We hebben timmermansogen en brengen zelf suggesties”, legt Siegrid uit. “Op die manier vinden we vanzelf iets waar de klant bij van wordt. We hebben klanten uit heel het land en als je voor zoiets reist, wil je zo goed mogelijk geholpen worden. Ze gaan ook gelijk de paskamer in, zonder in de winkel te kijken. Wij brengen het wel en dat komt altijd goed!”

Op maat gemaakt

Zoals in de intro al kort is besproken is er voor iedere vrouw bij Famke C. passend ondergoed. En dat is ook écht waar. Zo is Famke C. de enige plek in heel Nederland die cupmaat S aanbiedt, terwijl het bij de meeste winkels ophoudt bij ongeveer een H-cup.

Tevens is Famke C. gespecialiseerd in vrouwen die borstvoeding geven, een sportbh zoeken, een maagverkleining hebben gehad of denken dat ze alleen beugelloze bh’s kunnen dragen. En mocht er onverwachts toch niets in jouw maat te vinden zijn? Famke C. heeft een naaiatelier in Polen, waar dingen op maat gemaakt worden!

En voor jouw gekozen producten betaal je ook geen hoofdprijs: alle bh’s kosten bijvoorbeeld tussen de 45 en 80 euro. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Daarnaast wordt er in de winkel alles gedaan om er zo goed mogelijk voor te zorgen dat vrouwen zich op hun gemak voelen.

Dat betekent bijvoorbeeld dat er mannequins zijn in allerlei vormen, maten en huidskleuren. En de posters met gephotoshopte modellen? Die zijn nergens te bekennen.

Op date met Famke C.

Om het feest bij Famke C. compleet te maken, vind je er ook luxueuze vegan nachtmode en favoriete groene verzorgingsproducten, zoals plasticvrije shampoobars, natuurlijke deodorant en wasmiddelen om zo goed mogelijk voor je prachtige nieuwe lingerie te zorgen. En ook voor de mooiste sportbh’s ben je bij Famke C. aan het juiste adres.

Wil jij een afspraak maken bij Famke C.? Dat kan! Op www.famke-c.nl vind je de online agenda waar je jezelf in kunt plannen, net als bij een moderne kapsalon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *