Kom de koude dagen door met de warme pizza’s van Pizzeria Da Charlie!

Het wordt weer steeds kouder buiten, maar gelukkig zijn de pizza’s van Pizzeria Da Charlie er om ons warm te houden! Bestel heerlijke pizza’s die je de kou even doen vergeten.

Natuurlijk kan je voor de pizza margherita of salami gaan, maar er zijn ook andere pizza’s zoals de pizza primavera. Dit is een pizza met mozzarella, parmaham, rucola, frisse tomaatjes en Parmezaanse snippers. Een lekkere volle pizza dus!

Je kan ook voor compleet iets anders gaan, zoals de All You Can Eatzza. Dit is een pizzakrans met verschillende smaken en in het midden gevuld met patat en mayonaise. Als je wat nieuws wilt uit proberen, dan is dit het wel.

Wist je trouwens dat je bij je bestelling punten kan sparen? Bij elke besteding van vijftien euro spaar je één punt. Bij tien punten krijg je een actiecode met wel 25 procent korting!

Bestel gelijk! Je kan je bestelling plaatsen via pizzeriadacharlie.nl of doorgeven via 058-7859322. Je kan je bestelling ophalen of laten bezorgen. Bezorgen kan van dinsdag tot en met zondag, van 17.00 tot 22.00 uur. Afhalen kan van dinsdag tot en met zondag, ook van 17.00 tot en met 22.00 uur.

Alvast eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *