Kitchen & stuff: De leukste keukengadgets

Koken: de een vindt het heerlijk en staat uren in de keuken, de ander heeft er een gruwelijke hekel aan. Met deze gadgets maak je het jezelf in ieder geval een stuk makkelijker. Zoals je kunt verwachten hebben wij deze hebbedingen en snuisterijen al in de keuken staan. 

pastedGraphic.png 

Samsung Family Hub koelkast
o.a. verkrijgbaar bij: Coolblue en Samsung.com prijzen van 5.600,- tot 5.999,-
Is er nog genoeg melk? Met de Samsung Smart Fridge hoef je alleen maar even op de app kijken. De koelkast heeft een groot touchscreen waar je digitale briefjes op kunt hangen en met de camera aan de binnenkant kun je kijken wat er in de koelkast staat. 

pastedGraphic_1.png 

Elektrische fruit- & groenteschiller
o.a. verkrijgbaar bij: Dealbanana.nl en Bol.com prijzen van 34,95 tot 119,95
Ontdoe harde en zachte groenten en fruit van hun jasje met een elektrische fruit- en groenteschiller. Er is keuze genoeg in verschillende prijsklassen. Erg handig wanneer je voor een groot gezelschap moet schillen, je snel moet of geen kinderen hebt die voor je kunnen schillen. 

pastedGraphic_2.png 

Retro Popcornmachine Deluxe
o.a. verkrijgbaar bij: megagadgets.nl prijs 59,95
Haal het echte jaren ’50 gevoel in huis met deze Retro Popcorn machine Deluxe. Je hebt natuurlijk al een thuisbioscoop dus dan mag de popcorn niet ontbreken. En ja: de machine staat ook gewoon cool in je keuken. 

pastedGraphic_3.png 

Siemens kookSensor Plus
o.a. verkrijgbaar bij: Siemens-home.nl | prijs 99,- (Siemens inductiekookplaat vereist)
Koken op een inductiekookplaat wordt alleen maar makkelijker met de kookSensor Plus van Siemens. Met modernetechnologie wordt je Siemens inductiekookplaat nog slimmer. De inductieplaat reguleert zelf de hitte, waardoor koken nog makkelijker wordt. 

pastedGraphic_4.png 

Breakfast Station
o.a. verkrijgbaar bij: megagadgets.nl en Amazon.com | prijzen van 55, tot 119,95
Een goed begin is het halve werk. Met de Smart Easy Breakfast Station rooster je een broodje en kook of bak je een eitje tegelijk. Je kunt ook voor de Nostalgia ’50s-Style 3-in-1 Breakfast Station gaan, die zet er ook nog een pot koffie bij. Môgge!

Tekst: Johan Weitenberg
Foto’s: Meerdere bronnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *