Kijk Kijk: Lyts, mar smûk

Lyts, mar smûk. Oftewel: klein maar fijn. Dat is Kijk Kijk Leeuwarden, al twintig jaar een begrip. Kijk Kijk is een knusse boetiek met leuke en betaalbare dameskleding en kleurige accessoires in een van de leukste straatjes van Leeuwarden. De winkel richt zich op de moderne vrouw van nu.

Hoe langer je hier rondkijkt, des te meer dingen je ziet die je wilt hebben! Van kleding tot kleurrijke en aparte accessoires zoals tassen, sjaals, sieraden, horloges, riemen en ringen. Hier vind je allerlei bekende merken als Enjoy, Elvira, Angelle Milan, YaYa, Gafair, Oozoo en nog veel meer.

De merken die je bij Kijk Kijk vindt, worden nergens anders verkocht. Je loopt dus niet snel het risico dat je zus of vriendin in hetzelfde setje rondloopt! Het belangrijkste is dat, naast dat alle artikelen leuk en hip zijn, vooral betaalbaar zijn. Of je nu maatje 36 of 48 hebt: ook voor jou hangt er vast wel iets tussen. Kijk Kijk is ook een van de weinige winkels in Leeuwarden met een groot aanbod Oozoo horloges.

Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar kijkkijkleeuwarden@gmail.com, bellen naar 058-2153929, het vragenformulier invullen op de website of via de Facebookpagina of het Instagramaccount van de dameskledingzaak. En langs gaan is natuurlijk ook een optie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *