Kerstmarkt in de Blokhuispoort

In veel winkels ligt het alweer vol met kerstspullen; je kunt er eigenlijk ook niet omheen. Je hoeft maar een winkel binnen te lopen en ergens in je ooghoek zul je al wel een kerstbal zien schitteren. Dit betekent dat we weer massaal nieuwe kerstspulletjes in huis gaan halen, want die kerstballen van vorig jaar zijn toch echt aan vervanging toe. De kerstboom komt weer in huis en ach, een nieuw kerststukje op tafel is ook wel leuk. Nu kun je je inkopen in een winkel doen, maar een kerstmarkt is natuurlijk ook een optie. Dan proef je toch net iets meer die kerstsfeer.

Sinterklaas is nog maar net voorbij en dan kun je op 7 en 8 december alweer een kerstmarkt in Leeuwarden bezoeken. Noteer deze data dus alvast maar in je agenda! De kerstmarkt zal plaatsvinden op de binnenplaats van de Blokhuispoort. Vorig jaar bleek de organisatie van de markt financieel helaas niet haalbaar, maar dit jaar zal het zeker doorgaan.

Er zullen rond de vijftig kraampjes zijn met een zeer gevarieerd aanbod: kaarsen, kerststukjes, kleding, make-up, houten meubels, kerststerren, zelfgemaakte spulletjes en nog veel meer. Ook zijn er verschillende kraampjes met eten en is er voor de kinderen een kindercircus en een draaimolen. Hoeven de kinds zich ook niet te vervelen. Zien we jou daar ook?

Wanneer:

Zaterdag 7 december: 11.00-21.00 Zondag 8 december: 11.00-19.00

Foto: Theo de Witte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *