Kent u deze zaak nog: De Taart van Tonny

Met een koksmutjes op en een schortje voor je eigen taartje of cupcake versieren. De Taart van Tonny was een heerlijk kleurrijke plek! Hier kon je je helemaal uitleven tijdens je kinderfeestje, een prachttaart bestellen voor je verjaardag en allerlei workshops volgen.

De Taart van Tonny was een bakkerij waar je terecht kon voor de mooiste taarten in allerlei vormen en maten. Eigenaar Tonny begon vanuit zijn garage met het maken en verkopen van taarten. Dat liep zo goed dat er na vier jaar, in 2010, een winkelpand aan de Oostersingel bij kwam.

Het hele pand werd omgebouwd tot de taartenwinkel van onze dromen. Voor in de winkel was er een plek om kinderfeestjes te houden en workshops te volgen, achterin stond een volledige bakkerij.

Van Frozen tot gebroken voet

Elke dag verlieten een stuk of zes bijzondere en creatieve taarten zijn zaak. Van een Frozen-taart tot aan de Minions en van een vrolijke verjaardagstaart tot een gebroken voet: de mooiste taarten kwamen bij Tonny vandaan.

Een foto van allerlei taarten van Tonny. Foto komt uit ons archief.

Naast het bestellen van taarten kon je hier ook je kinderfeestje houden en allerlei workshops volgen, waaronder een taart- en banketworkshop. Zelfs voor vrijgezellenfeesten draaide Tonny zijn hand niet om.

Helaas : de vestiging in Leeuwarden sloot op 25 maart 2018 zijn deuren, vanwege financiële tegenslagen. De vestiging in Groningen sloot al eerder.

1 Reactie to “Kent u deze zaak nog: De Taart van Tonny”

  1. Van Tonny hadden we november 2014 een prachtige taart voor de babyshower van mijn dochter. Prachtige herinneringen aan die bijzondere dag. Zo jammer dat deze taartenwinkel/bakkerij er niet meer is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.