Alles dat jij moet weten over Theater Tol (zodat je goed voorbereid kunt genieten)

Nog héél eventjes en dan is het ein-de-lijk zover: Op 21, 22 en 23 april 2022 vindt de indrukwekkende voorstelling ‘Tolworld’ plaats! In dit artikel zetten wij alles dat jij moet weten over de voorstelling op een rijtje.

Wat is Tolworld?

Tolworld is een betoverende theatershow van Theater Tol. De show is een unieke samenwerking op grote hoogte tussen internationale artiesten van het Vlaamse theatergezelschap Theater Tol en Friese kunstenaars. En leuk feitje: Tolworld beleeft in Leeuwarden zijn wereldpremière!

Wanneer is Theater Tol en hoe laat beginnen de voorstellingen?

De voorstellingen zijn op 21, 22 en 23 april 2022. Alle voorstellingen zijn gratis te bezoeken en vinden plaats in de avond, van 20.00 uur tot 23.00 uur.

Wat kan ik verwachten van Tolworld?

Tolworld is een theatervoorstelling met een actueel thema: mensen die graag bij elkaar willen zijn, maar elkaar niet kunnen bereiken. Er zijn drie onderdelen: Pedaleando Hacia el Cielo, Garden of Angels en Hotel Watercage.

Wat de onderdelen precies inhouden, gaan we niet verklappen. Wat we wél kunnen vertellen is dat het theatergezelschap werkt met licht, filmbeelden, dans, zang en veel kostuums. Laat je verwonderen door engelen die zich bewegen tussen hemel en aarde, fietsers die op grote hoogte door de lucht trappen, dansers die opstijgen en nog veel meer.

Welke wandelroute moet ik nemen zodat ik alles kan zien?

Goede vraag! De route op onderstaande kaart is de route die je kan wandelen. Via de Noorderbrug en de Noordersingel loop je naar de Harlingersingel. Zo kun je al het moois van Theater Tol bekijken.

Daarnaast vindt een divers randprogramma plaats, waaronder bijzondere rondvaarten langs de wandelroute, georganiseerd door Stichting Praamvaren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.