Kamsma schoenen – schoenen van nu met de service als vanouds.

Kamsma schoenen is gelegen in de Nieuwe Oosterstraat nummer 22. Kamsma schoenen zijn schoenmakers sinds 1754 en is een begrip in Leeuwarden.

Familiebedrijf

Als familiebedrijf hebben zij hun hart verbonden met hun product, met de klanten en de vestigingsplaatsen. De schoenwinkels zijn gevestigd in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Franeker, Harlingen, Sneek en Wolvega. Bij Kamsma heb je een goed uitgedachte collectie met de service als vanouds, ze zorgen ervoor dat je bij Kamsma altijd naar huis gaat met een goed gevoel en schoenen waar u blij van wordt.

Kamsma schoenen heeft aandacht voor de klant, is sterk in pasvorm en comfort en heeft een actuele collectie van kwaliteitsmerken. Ze hebben al 250 jaar pure vakkennis met kwaliteit waar u voor terugkomt.

Als vanouds

De liefde voor het vak is ons met de schoenlepel ingegoten. De schoenmode zit ons letterlijk en figuurlijk in het bloed. Hierdoor hebben we oog voor kwaliteit, verstand van comfort en zijn we in staat snel nieuwe trends te signaleren. Dus kom langs bij Kamsma schoenen, voor de schoenen van nu met de service als vanouds!

1 Reactie to “Kamsma schoenen – schoenen van nu met de service als vanouds.”

  1. Veelal de schoenen van mijn Kids gekocht. Zelf niet vaak voor mezelf maar dat is omdat ik mijzelf dat niet gunde.
    Goed bedrijf en zeker goede kwalileits schoenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *