9-jarige Leeuwarder Nigel Punch schittert in commercial met Usain Bolt

Deze week ging de reclamespot van Allianz Direct in première. Hierin was niet alleen Usain Bolt te zien, maar ook de uit Leeuwarden afkomstige Nigel Punch, waardoor voor de 9-jarige Leeuwarder een droom in vervulling ging.

Nigel was een week eerder ontdekt door een Amsterdams Castingbureau, dat een tip had gekregen over zijn Instagram-account. Hij vloog samen met zijn moeder Marianna naar Letland, waar ze overnachten in een luxe hotel met drie keer per dag roomservice.

Twee dagen later volgden de opnames in een groot stadion in Riga. Eerst moest Nigel naast Bolt in een startblok zitten en telkens hard wegrennen. Daarna moesten ze heel vaak een stukje verder rennen. Tijdens de opnames maakte Bolt veel grapjes tegen Nigel. Zijn grote held zette aan het einde van de opnamedag zijn handtekening op het shirt waarin Nigel de nationale titel binnensleepte. Daarna gaf hij hem nog een boks en zei: ‘’Be nice to your mom.’’

De dag na de opnames werd het avontuur allemaal nog beter voor Nigel op het vliegveld. Er kwam iemand met een doos naar Nigel en zijn moeder toe en daarin zat de linker Puma-schoen die Bolt de dag ervoor gedragen had. Compleet met handtekening. De schoenen roken niet echt lekker, maar hij koestert de schoen als een kostbaar bezit. 

Bron: LC
Foto: Screenshot commercial Allianz Direct

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *