Johan Hemrica, een eigentijdse winkel die zich in veel dingen onderscheidt

In het kader van het weer beperkt openen van de winkels lichten wij iedere dag een of meerdere winkels uit die weer open zijn voor klanten. Vandaag is het de beurt aan Johan Hemrica.

Een niet voor de hand liggende keuze. Een tikkeltje eigenwijs. Een uitgesproken idee. Dat is het concept van Johan Hemrica. Een eigentijdse winkel die zich onderscheidt op het gebied van zijdebloemen, mode en interieur. Alles wordt ingekocht en gecombineerd vanuit een visie op kleur en liefde voor schoonheid. Stoffen, kleuren en materialen die de zintuigen prikkelen!

Naast kleding en schoenen, vind je bij Johan Hemrica heel veel moois voor je interieur. De winkel zit vol verleidingen, die moeilijk zijn te weerstaan. Met merken als Closed, Zenggi, Diadora, La Fee Maraboutee, en nog vele andere mooie merken ben je hier altijd aan het juiste adres. Niet alleen voor jezelf is dit de perfecte winkel, maar ook als je op zoek bent naar een leuk en origineel cadeautje!

Je kunt bij Johan Hemrica een afspraak inplannen door te bellen naar 058-2169709 of stuur een mail naar info@johanhemrica.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *