Inzamelingsactie opgezet voor bewoonsters afgebrand pand aan de Voorstreek

Donderdagmiddag rond 15.00 uur werd er groot alarm geslagen, toen bleek dat er een pand aan de Voorstreek in brand stond. Als snel werd duidelijk dat het om een zeer grote brand ging en de brandweer is dan ook uren aan het (na)blussen geweest.

Voor eigenaar Wobbe van platenzaak Music & Film, waar de brand is ontstaan, is het uiteraard verschrikkelijk en veel mensen leven met hem mee. Maar ook voor de bewoners boven het pand, waarbij het gaat om drie verschillende woningen, waar in totaal zes mensen woonden, heeft de brand een grote impact.

Iedereen heeft op tijd weg kunnen komen, maar door de brand zijn ze alles, maar dan ook echt alles kwijtgeraakt, omdat ze er niet voor verzekerd zijn. Een vriendin van twee van de bewoonsters heeft daarom een geldinzamelingsactie opgezet via GoFundMe. Inmiddels is er al 140 keer gedoneerd en is er in totaal tweeduizend euro opgehaald!

Wil jij ook een donatie doen? Klik dan hier. Tevens lees je op de website het hele verhaal van een van de bewoonsters over deze, voor hen, zeer heftige dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *