Horecadokters: het geheim achter Barrevoets, Dr. Watson en Eetcafé Spinoza!

 

Mijn naam is Wouter Verbruggen, oorspronkelijk afkomstig uit Utrecht maar nu al een tijdje flanerend in Leeuwarden. Ik ben één van een drieling en al van kinds af aan aan de slag in de horeca.

Van Michelin restaurants tot ordinaire vreetschuren en luxehotels, eigenlijk heb ik overal wel eens iets van geproefd en ervaren.

Vlak voordat de eerste lockdown een feit werd heb ik een contract getekend bij deze bazen. Met veel enthousiasme dan ook die vier dagen gedraaid voordat we dicht moesten. Niet veel later werden we allemaal een veredelde schilder, daar zaten we dan in onze prime aan de primer.

Uiteindelijk mogen we telkens wat meer en hebben we eindelijk weer mogen proeven hoe het is om gasten over de vloer te hebben, ook binnen en wat hebben wij elkaar gemist.

Aangezien de jongens er twee zaken bij genomen hebben wordt het hier bij Spinoza samen met Watson wel een hele leuke attractie voor ieder wat wils, een cocktailbar, een proeflokaal, vergaderingen, borrels, vegan friendly, een binnentuin, een bruisend voorterras in de zon en straks nog een kinderhoek waar de McDonald’s jaloers op is!

Een plek waar gasten en werknemers een familie worden en waar men met trots werkt.

Alleen maar lof voor deze waaghalzen die niet schrikken om stappen te zetten in tijden waar iedereen onzeker is.

Sinds 2014 huist Barrevoets in de Kleine Kerkstraat; ook wel de gezelligste winkelstraat van Leeuwarden. Barrevoets is een lunch- en koffiezaak, met een ontspannen sfeer en heerlijke broodjes. Kwaliteit en gastvrijheid staan er voorop. Naast lekkere koffie, met de koffiebonen van Dutchbeans en huisgemaakt gebak heven we ook een divers assortiment aan speciaal frisdranken en -bier om lekker na te borrelen.

Deze zomer hebben we bij Barrevoets ook wat nieuws: de Picknickmand! Een leuke mand gevuld met broodjes, smoothies, fruit en hapjes zodat je Barrevoets mee kan nemen naar bijvoorbeeld het park, het strand of op de boot. Voor info en bestellen; kijk op www.barrevoets.com

Spinoza bestaat al meer dan 35 jaar en sinds eind 2019 hoort het bij onze club.

Wat een toonaangevend eetcafé was is in de loop der tijd verwaarloosd en is nu weer helemaal terug!

In het historisch pand kun je veel ontdekken. Zo is er een heerlijke binnentuin, een zonnig terras, een mooi restaurant, een cocktailbar en nu ook een proeflokaal!

Binnenkort kunt u genieten van wijnen en bieren uit alle streken van de wereld met daarbij de lekkerste hapjes.

Wouter zijn passie is terug te vinden in de mooie wijnen en hij vertelt er graag alles over.

Waar gaan we naar toe? Spinoza!

 

!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.