Hoofdprijs gewonnen? Gladiator huis te koop!

Oudjaarsavond is een avond vol traditie. Aftellen, vuurwerk, champagne en oliebollen. Maar naast dit is het natuurlijk ook de avond waarop de hoogste hoofdprijs van het jaar valt, de oudejaarstrekking van de Staatsloterij. Tijd om alvast plannen te gaan maken wat we met het geld kunnen doen. 

Het huis wat gebruikt is in de film Gladiator is zeker een kanshebber om een deel van het prijzengeld aan uit te geven. Iedereen kent de scene waarin Maximus (Russell Crowe) zijn laatste adem in de ring uitblaast en naar huis gaat. Lopend met zijn vingers door het hoge graan, langs de dubbele rij cypressen, ontmoet hij zijn vrouw en kind weer.

Stel je voor, dat je (zelfs levend!) dagelijks via die route naar je eigen huis in Toscane rijdt. De villa heeft een oppervlakte van 1300 m2, 17 hectare grond en is ingericht in de Toscaanse stijl. Binnen vind je twee keukens, een eetkamer, twee woonkamers, twaalf slaapkamers, drie badkamer en veel bergruimte. Het huis is gelocaliseerd in Pienza, in het hart van de regio Val d’Olrcia, een UNESCO werelderfgoed; dichtbij Sienna.

De vraagprijs voor deze droomvilla is 3 miljoen euro. 

 

Tekst: Derek Woudstra
Foto’s: Casa Tuscany

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *