De tip van Jelle: proef wat je lekker vindt

De Open Wijndag van afgelopen oktober was een razend succes! Er waren veel nieuwsgierige fijnproevers op zoek naar hun ideale wijn en de bezoekers wilden graag nieuwe wijnen leren kennen. 

In het proeflokaal van drankenspeciaalzaak Jelle kun je meer dan honderd verschillende sterke dranken proeven. Wijnen konden tot voor kort niet geproefd worden, maar daar is nu verandering in gekomen. Door de By The Glass wijndispenser kun je nu ook verschillende wijnen proeven. Zo weet je zeker dat je een fles meeneemt die je echt lekker vindt. Elke maand selecteert Jelle zes favoriete wijnen en zet ze klaar om te laten proeven. De dispenser zorgt voor de juiste temperatuur, zodat jij optimaal geniet van je glas wijn. 

In de dispenser vinden we in december onder andere de ‘Epicuro Appassimento’. De druiven van deze wijn komen uit de Italiaanse regio Puglia. Een intense robijnrode wijn met de geur van wilde bessen, rode bloem, mediterraanse kruiden, humus en eucalyptus en een fruitige smaak. De wijn past perfect op tafel bij het kerstdiner, schenk hem bij een wildgerecht, gegrild vlees of bij lekkere verjaarde kazen. De wijn is de hele maand in de aanbieding, van €11,99 voor €8,99. 

Je hoeft niet meer te wachten op de volgende open wijndag, kom gerust elke maand even langs. Jelle selecteert de wijnen voor je, jij beoordeelt ze en verzint de perfecte gelegenheid om ze mee te nemen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *