Hoe Miedema Brilmode en Oogzorg in samenwerking met Ksyos zorgt voor korte wachttijden

Soms zijn ze bij Miedema Oogmode en Oogzorg zo trots op hun werk dat het er over praten lijkt op opscheppen. Hun service gaat natuurlijk verder dan alleen het aanmeten van een bril of lenzen.

Met twee gekwalificeerde optometristen binnen het bedrijf helpen ze je graag met je oogklachten. Een optometrist vervult een belangrijke functie in de oogzorg. Het grootste deel van de niet-ernstige oogaandoeningen kunnen worden beoordeeld of behandeld door optometristen. Zo moet je denken aan wazig zicht, irritatie, rode ogen en controle op erfelijke oogziekten.

Hulp op afstand

Sinds begin 2021 is Miedema Oogzorg aangesloten bij zorgorganisatie Ksyos. Hierbij wordt een extra kwaliteitscontrole meegepakt: een oogarts kijkt digitaal mee. Een optometrist, Sven of Rob, controleert de oogklachten. Vanaf een afstandje bekijkt een oogarts alle gevonden waarden en geeft daar feedback op. Als laatste krijgt de huisarts de uitslag.

Dit zorgt voor hele korte wachttijden: maximaal een week. Goed om te weten: de metingen en controles worden door de zorgverzekering vergoed. Daarnaast gaat het bedrag niet van je eigen risico af. Je krijgt er zelfs nog een kopje koffie bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *