Historisch Centrum Leeuwarden zoekt nieuwe directeur

In het Historisch Centrum Leeuwarden (HCL) vind je alle informatie over de geschiedenis van Leeuwarden en worden er diverse activiteiten georganiseerd die te maken hebben met de geschiedenis en cultuur van Leeuwarden. Ook zijn er verschillende tentoonstellingen die de rijke historie van de stad laten zien.

Lijk het jou leuk om een belangrijke rol te spelen in deze organisatie? Dat kan, want het HCL is opzoek naar een nieuwe directeur! In een 36-urige werkweek houd je als directeur onder andere bezig met het verder ontwikkeling van het Historisch Centrum en ben je eindverantwoordelijk voor het resultaat. Verder geef je leiding aan de medewerkers en de vrijwilligers en geef je advies en ondersteun je de gemeente op het gebied van archieven en historie.

Solliciteren kan tot uiterlijk 6 december en de volledige vacature vind je hier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Homme de Jong, directeur Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling en hij is telefonisch bereikbaar op 058 233 8084.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *