Het ultieme droomhuis, net buiten Leeuwarden

Als dit geen droomhuis is! Deze prachtige villa vind je onder de rook van Leeuwarden, in het dorpje Hempens. Het ligt zo dicht tegen Leeuwarden aan en wordt ook nog eens deels ingesloten door de wijk Zuiderburen, dat je bijna vergeet dat het eigenlijk niet echt Leeuwarden is. Binnen twintig minuten ben je dan ook met de fiets in het centrum. Ideaal!

Via een prachtige en lange oprijlaan bereik je deze droomvilla. Wil je liever met de boot naar huis? Ook dat kan. Het huis beschikt over een eigen haven waar je gemakkelijk aan kunt meren. Vanuit het huis heb je een adembenemend uitzicht over het water en de achterliggende weilanden. De omgeving is een perfecte plek voor een heerlijke wandeling of fietstocht.

Binnen gaat het feestje verder. De gehele woning beschikt over vloerverwarming en is zeer modern ingericht. Als kers op de taart, beschikken alle vier de slaapkamers over een eigen badkamer! Wauw, wie wil dat nu niet?

Zie jij je hier wel wonen? Voor 1.150.000 euro is deze familievilla met een perceel van 2782 vierkante meter en een woonoppervlakte van 319 vierkante meter voor jou!

Meer informatie over deze villa vind je hier.

1 Reactie to “Het ultieme droomhuis, net buiten Leeuwarden”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *