Het stijlvolle (en tikkeltje ‘aparte’) assortiment van Fashion by Linda

Fashion by Linda is een damesmodewinkel in de Kleine Kerkstraat. Hier denken ze nét een tikkeltje anders. Met haar eigen vleugje Linda zorgt de eigenaresse voor de allerleukste outfits. Die zijn stijlvol, maar ook: een tikkeltje apart.

Zo vind je hier mooie, stijlvolle kleding met een gek printje erbij. Met kleding uit de collecties van Creme de la creme, Azzurro , Rebelz, Lady day en Morgan de toi probeert Linda aan vrouwen te laten zien dat het mogelijk is om nét even iets anders te kiezen dan het ‘normale’.

Elke week een nieuw assortiment

Vind je deze week niets leuks? Kom dan snel weer langs, want: elke week hangt er iets anders in de winkel! Van sommige kledingstukken hangen er vier, misschien vijf stuks in de winkel. En dan is het ook écht op. En daardoor zie jij jouw nieuwe rok, shirt of blouse niet zo snel terug in het straatbeeld.

Fashion by Linda vind je in de Kleine Kerkstraat, op nr. 4a. Van maandag tot en met zaterdag en op koopzondag ben je er welkom! Via Facebook en Instagram word je op de hoogte gehouden van alles dat er in de winkel gebeurt.

Maandag is de winkel geopend tussen 13.00 uur en 17.00 uur, dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op koopzondag ben je welkom tussen 12.00 uur en 17.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *