Emmakade Antiek: bijzondere items voor een uniek interieur

Emmakade Antiek is een unieke antiek- en interieurwinkel welke al ruim 30 jaar gevestigd is in Leeuwarden. Het ruime assortiment is door Joke en Herman met zorg uitgezocht en sfeervol en inspirerend geëtaleerd.

Voor elk type interieur verkopen ze bijzondere artikelen waar je levenslang plezier aan beleeft. De collectie bestaat uit alles vanaf de Art Deco en Art Nouveau periode tot aan de 50- er jaren. Denk hierbij aan glaswerk, brocante, aziatica, lampen, beelden, sieraden, vintage, curiosa, ruime keuze glas in lood en veel meer!

Open huis

Jaarlijks opent Emmakade Antiek in november tijdens Open Huis haar deuren naar de unieke naastgelegen woning. In dit monumentale pand vind je een serre met een indrukwekkend glas-in-lood plafond van 4×5 meter, ontworpen door dhr. Bogtman, in Amsterdamse School stijl.

De verzameling aan woonstijlen is een echte expositie en geeft veel woon-inspiratie. Herman en Joke laten dit graag zien en geven naar wens toelichting over de oorsprong van het pand en over de Art Deco en Art Nouveau periode waarin zij zich verdiept hebben.

Joke en Herman werken met passie en geven graag persoonlijk en deskundig advies. De winkel op Emmakade 2 is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.30 tot 17.00 uur.

Emmakade Antiek is op Facebook en op Instagram te volgen. En natuurlijk hebben ze ook een eigen website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *