Het gloednieuwe rockfestival Olderock: kom jij ook?

We hebben een gloednieuw rockfestival in Leeuwarden: Olderock! Pal onder de bekende scheve toren. En of die overeind blijft staan? We gaan het meemaken!

Het programma is enorm lekker. Met Robby Valentine, Nazareth, Stormbringer en Molstone wordt het namelijk een heerlijk feestje. Laten we beginnen bij Nazareth. Hun plaat Love Hurts kwam in de winter van 1975-1976 op nummer 1 te staan in de Nederlandse Top 40 en de Nationale Hitparade.

Stormbringer- Child in Time

Stormbringer is de meest authentieke Deep Purple tribute band in Nederland en zeker die met de meeste power! De band bestaat uit gelouterde muzikanten met een gemeenschappelijke liefde voor classic rock en Deep Purple in het bijzonder!

Robby Valentine – Over and Over again

De eerste hitsingle OVER AND OVER AGAIN, een gevoelige piano rock ballad, toont slechts een fractie van zijn muzikale kunnen. In 2015 kwam Valentine ijzersterk voor de dag met het album “Bizarro World”, met daarop de hitsingle “Black Rain”. Dit album werd internationaal opgepikt, met als resultaat dat het in maart 2016 werd gereleased in Engeland en Japan (waar Valentine door de jaren heen mega-populair is gebleven).

Hoewel men de multi instrumentalist van ‘ stijlonvastigheid’ zou kunnen betichten, heeft hij nimmer de ’touch’ verloren met melodie en harmonieën die hem juist zo typeren. Welke stijl dan ook uitgevoerd wordt, Valentine doet het op zijn eigen unieke manier, immer voorzien van zijn eigen stempel.

Kaartjes kopen voor Olderock? Dat kan via de website!

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *