Het geliefde terras van Huize Kwast op de brug mag tijdens winkeltijden niet meer open van de gemeente: ‘hindert het winkelend publiek’

Nah, wat is dit nou? Op Instagram kwamen we een bericht tegen van het team van Huize Kwast, waarin een noodoproep werd gedaan. Hun geliefde terras op de brug mag van de gemeente tijdens winkeltijden namelijk niet meer open…

De reden, volgens de gemeente? Het hindert het winkelend publiek. Er is geen ruimte voor discussie, schrijft het team van Huize Kwast in het Instagrambericht, en Jacob Mannenmode is akkoord met het terras. En verder ondervindt niemand hinder van het terras, geeft Huize Kwast aan.

“Wij vinden dit ontzettend jammer en onvoorstelbaar na de moeilijke coronaperiode”, schrijft het team van Huize Kwast. Ze roepen op om het bericht zo veel mogelijk onder de aandacht te brengen. Help jij ze een handje mee? Je vindt het bericht op Instagram en op Facebook.

5 Reacties op “Het geliefde terras van Huize Kwast op de brug mag tijdens winkeltijden niet meer open van de gemeente: ‘hindert het winkelend publiek’”

  1. Echt weer iets voor de gemeente! Ga je druk maken om andere zaken zoals bijvoorbeeld overal die scooters en fietsen die op de meest bizarre plaatsen staan of liggen. Dat is pas hinderlijk!!!!

    1. Helemaal met je eens.Mensen werken hard om geld te verdienen.Maar het schijnt dat je beter een uitkering aan kan vragen. Loont tegenwoordig beter dan werken.

  2. belachelijk,het publiek kan er makkelijk langs en het is goed voor de gemeente en de stad.ga op andere zaken letten zoals fietses die nog steeds met hun telefoon in hun handen rijden, dat mocht toch niet meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *