Heropening: Minato opent haar deuren weer op 5 juni

Dankzij de versoepelingen opent restaurant Minato haar deuren weer vanaf 5 juni! Eerder heeft Minato er door de corona crisis voor gekozen om hun terras niet te openen van 12:00 tot 18:00 uur.

Maar nu ze vanaf 5 juni weer open mogen kijkt Minato er heel erg naar uit om weer hun overheerlijke sushi voor jullie te mogen maken. Ze willen graag iedereen verwelkomen en daarom werkt Minato met twee verschillende rondes op vrijdag, zaterdag en zondag. De tijden van deze rondes zijn: Ronde 1: 16:30-19:00 uur en Ronde 2: 19:30-sluit.

Medewerkers gezocht

Op dit moment is Minato ook opzoek naar nieuwe medewerkers die hun team komen versterken. Minato is opzoek naar een bedieningsmedewerker van minimaal 16 jaar oud, horeca-ervaring is geen vereiste, sociaal en gastgericht, flexibel inzetbaar vooral in de weekenden, heeft geen moeite om wat harder te lopen bij drukte en voor 2 tot 10 uren per week.

Dus hou je van sushi en lijkt je het leuk om in een gezellig team te werken? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar onderstaand e-mailadres: restaurantminato@gmail.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *