Heb jij al gereserveerd voor Valentijnsdag?

uit eten love

Liefde, verliefdheid… Valentijnsdag zit er weer aan te komen. Heb jij al een plekje gereserveerd in jouw favoriete restaurant? Zo niet dan hebben we een aantal Valentijns tips voor je!

Een aantal restaurants in Leeuwarden hebben hele leuke acties en arrangementen, speciaal voor de dag der liefde. Bij Roast geniet je bijvoorbeeld van een driegangenkeuzemenu voor € 32,50 p.p. waarbij je een speciaal Valentijns dessert geserveerd krijgt.

Samen genieten tillen ze bij Seoulmates naar een hoger niveau. Daar vier je Valentijnsdag met een speciaal viergangenmenu waarbij samen delen en genieten centraal staan. Het kost € 25,00 p.p. en je krijgt er een glas bubbels bij.

Ook Post-Plaza biedt een speciaal viergangen Valentijnsmenu. Een goed stukje vlees, vergeten groenten en een heerlijke chocoladetaart behoort tot de mogelijkheden.

Zoals ieder jaar biedt Pizzeria Pompeï ook dit keer wat extra’s tijdens Valentijns. Een roosje, een glaasje en natuurlijk een ovenheerlijke pizza. Vergeet niet te reserveren, ze zitten namelijk snel vol!

Tot slot heeft Proefverlof ook gedacht aan de mensen die nog geen Valentijnsdate hebben. Tijdens hun Blind Valentijnsdate ontmoet jij misschien wel de ‘perfect match’. Dus geef je voor 6 februari op en ervaar Valentijnsdag als nooit te voren!

Natuurlijk kun je ook ‘gewoon’ ergens een tafeltje reserveren. Wat dacht je van een sateetje bij TOTT, een burger bij Lazy Lemon, comfort food bij KOM eten & drinken of Chinese specialiteiten bij Kota Radja.

 

2 Reacties op “Heb jij al gereserveerd voor Valentijnsdag?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *