Batmobile te koop bij Spellekijn

batman leeuwarden

Het is altijd een verrassing wat voor nieuwe producten Spellekijn heeft. Natuurlijk staan ze bekend om hun enorme assortiment spellen, puzzels en kwaliteitsspeelgoed. Maar wat behoorlijk in het oog springt is de collectie merchandise voor series, films en games. En juist daarvan hebben ze deze week weer te gekke nieuwe artikelen binnengekregen.

Deadpool & Batman

Als je Spellekijn een beetje kent, weet je dat ze er graag een bijzonder assortiment op na houden met gelimiteerde artikelen. Deze week hebben ze te gekke metalen auto’s met superhelden binnengekregen. Onder andere Deadpool en Batman hebben hun eigen auto van het merk Metal Die Cast. Als dit echt wat voor jou is, wees er dan snel bij! Dit zijn de enige die ze binnenkrijgen en gaan als warme broodjes over de toonbank.

Schleich

Ondertussen hebben ze hun voorraad Schleich-diertjes ook weer aangevuld. Het merk maakt ontzettend mooie speelgoeddieren, waar jouw kind een realistische boerderij of dierentuin mee kan maken. Het is nu alleen nog wachten op de gloednieuwe dieren. Wil je op de hoogte blijven? Volg Spellekijn dan op Facebook!

Nieuwe spellen

Tot slot krijgen ze ook wekelijks nieuwe spellen binnen. Vorige week, en deze week misschien ook, hadden we behoorlijk wat sneeuw. Spellekijn kreeg allemaal nieuwe spellen met een sneeuwthema binnen. Gezellig voor de zondagmiddag met de familie!

Check voor de laatste nieuwtjes de Facebookpagina van Spellekijn.

spellen, puzzels, speelgoed

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *