Heb je een taxi nodig? Taxi Jelle staat altijd voor je klaar!

Al vijftien jaar staat Taxi Jelle zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag voor je klaar. Of je nou binnen of buiten Leeuwarden moet zijn: met de meest comfortabele voertuigen en vriendelijke chauffeurs zorgt Taxi Jelle voor een heerlijke rit.

Wist je dat Taxi Jelle voor een rit in de stad van maximaal twee kilometer géén tijd berekent? Als er een brug openstaat, een train langskomt of je in de file staat, blijft het tarief gewoon gelijk. Je betaalt niet meer dan tien euro. Dat is pas topservice!

Comfortabel, snel, veilig en vertrouwd

Ga je op vakantie of zakenreis? Uiteraard staat Taxi Jelle klaar om je naar Schiphol te brengen (of een ander vliegveld!) en weer op te halen. Je wordt tot aan de ingang gebracht. Voor elke groepsgrootte heeft Taxi Jelle een geschikt vervoersmiddel.

Wat je aankomstbestemming ook is: Taxi Jelle zorgt ervoor dat je comfortabel, snel, veilig én vertrouwd aankomt. De auto’s hebben een lage instap, wat maakt dat zij ook geschikt zijn voor het vervoeren van mindervaliden. Hun taxichauffeurs zijn vriendelijk en doen er alles aan om je goed van dienst te zijn.

Contact opnemen met Taxi Jelle kan via info@taxijelle.nl, de website van het vervoersbedrijf, of via 058-5555555.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.